JUMP TO CONTENT
Търсене

Нашата култура

Нашата култура
работим заедно за успеха на клиентите

Нашата култура е специфична и разпознаваема  във всяка среща и събиране, по време на работа и в обедната почивка, в магазина и в офиса. Ценностите ни като работодател включват добрата грижа за клиентите ни и ясен фокус върху отличното обслужване и качествените продукти. Заедно ние създаваме приятна работна и социална среда, в която може да    усетиш положителното отношение и          

ориентираното към решения сътрудничество. Различията в гледната точка са добре дошли, защото  насърчават прогреса. Резултатите от всяко проучване на ангажираността сочат, че  колегите и сътрудничеството са категориите с най-висок резултат по отношение на удовлетвореността на служителите от работата им в компанията.

нашите основи на успеха

Ние в МЕТРО си поставихме високи цели с нашата стратегия за растеж sCore. Основите на успеха са нашия пътеводител в МЕТРО. Те определят нашите споделени ценности и ни предоставят ясни и последователни правила за поведение. Те са задължителни за всички в МЕТРО, във всички държави и компании. И те започват с ангажимент: ние сме на търговец на едро. Търговията на едро е това, което правим най-добре. И искаме да станем още по-добри. Основата за това е нашият дух на ЕДИН МЕТРО ЕКИП: всеки е нужен, всички сме заедно – с любопитство и решителност, смелост и стремеж, ангажираност и доверие.

Търсене

Предложения за работа